New Profesional Consult 930 x 122

contrabanda

CATUSE_LA_MAINI

PITEȘTEAN REȚINUT PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

Polițiștii de la Secția 1 au făcut o percheziție acasă la un piteștean suspectat de comercializare de țigări de contrabandă.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Potrivit Biroului de Presă al Poliției argeșene, la domiciliul acestuia au fost găsite 2.400 de țigări de contrabandă din Ucraina, în valoare de 1.200 de lei.

Individul, O.N.A., în vârstă de 33 de ani, este cercetat în alte 3 dosare penale, dosare în care s-au probat activităţi infracţionale de vânzare a unui număr de 3.800 de țigări de contrabandă tot din Ucraina.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore și încarcerat în arestul Poliției Argeș și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. El este cercetat acum pentru deţinere şi comercializare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90