Donaris 930 x 122

contrabanda

parcarea_ceair

PITEȘTEANCĂ PRINSĂ ÎN CEAIR CU ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ DIN ELVEȚIA

Și după repetatele semnale trase în presă, inclusiv de ePitești, Poliția a intensificat în acest an raziile în zona pieței agroalimentare Ceair împotriva comercianților de țigări de contrabandă. În ciuda dosarelor penale și a amenzilor date în ultimele luni, la fiecare nouă razie polițiștii mai prind câte-un astfel de comerciant.

Citiți și: Lovitură dură pentru fumători!

Un nou caz s-a consumat ieri. O piteșteancă în vârstă de 24 de ani a fost prinsă în timp ce încerca să vândă 1.800 de țigări nefiscalizate. Dacă până acum țigările de contrabandă proveneau aproape în exclusivitate din țări ca Ucraina sau Republica Moldova, de această dată marfa provenea din… Elveția.

Piteșteanca s-a ales cu dosar de cercetare penală, iar întreaga cantitate de țigări a fost confiscată. (Foto: Piața Ceair)

Citiți și: Lovitură pentru fumători!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90