EcoMoto 930×122

contrabanda

PITEȘTENI ACUZAȚI DE TRAFIC DE ȚIGĂRI, REȚINUȚI DE POLIȚIE

Doi piteșteni au fost audiați în urmă cu puțin timp la Secția 1 de Poliție, fiind acuzați de contrabandă cu țigări.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Cei doi ar fi fost prinși azi în flagrant delict în zona Târgul din Vale cu un număr de 11.600 de țigări de contrabandă (fără timbru fiscal emis de autoritățile române) din Ucraina și Belarus. Pachetele de țigări, în valoare de peste 5.000 de lei, ar fi fost depozitate într-un autoturism Logan, urmând să fie comercializate.

Piteștenii acuzați de contrabandă cu țigări sunt un bărbat și o femeie: Bekker D., în vârstă de 30 de ani, și Alina Georgiana Călinoiu, de 25 de ani. Ambii au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și încarcerați în arestul din Pitești al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. Poliția va propune instanței (Judecătoriei Pitești) arestarea lor preventivă. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru contrabandă cu ţigări. Amintim că pentru contrabandă Codul Penal prevede închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90