SMART KIDS 930X122

barza

Pitești: Acțiune de salvare a unui pui de barză în Trivale!

Pitești: Acțiune de salvare a unui pui de barză în Trivale!

Citiți și: Pompieri argeșeni, cu drapelul pe cel mai înalt vârf din țară!

Pompierii intervin în aceste momente pe o stradă din cartierul Trivale într-o acțiune de salvare la mare înălțime.

Citiți și: Video – Pitești: O fată a pus pompierii ”pe jar”

Este vorba despre un pui de barză rămas pe un stâlp de iluminat care are nevoie de ajutor.

Obișnuiți să sară nu doar în ajutorul oamenilor, ci și în cel al animalelor, pompierii sufletiști au salvat până acum din situații critice de la pisici și căței până la cai și bovine.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

 • Un cetatean spune:

  Bravo lor! Au cheltuit din buget motorina si timpul de munca irosit, au salvat ceva. Le urez ca in clipa in care familiile lor au nevoie de ajutor sa fie in alt loc, undeva unde salveaza o veverita, o marmota un guster!

 • Clevetici spune:

  Gica Contra,
  pompierii au statie radio pe masina si pot fi intrerupti oricand din actiunea de salvare daca apare o urgenta in alta parte.
  Un incendiu poate izbucni in orice colt al orasului si pot avea sansa sa fie mai aproape de incendiu (daca ar fi fost in Trivale) sau mai departe.
  Despre motorina si timpul irosite…
  sa vedem ce parere au cetatenii care si-au gasit pisica urcata in varful unui copac si au primit ajutor daca au sunat la pompieri.

  P.S.
  Pompierii mai irosesc motorina si timp cand se deplaseaza in unele scoli si le explica elevilor diverse aspecte din munca lor sau cum sa se pazeasca de incendii.

 • Andrei spune:

  Atat de frustrat si prost poti fi in gandire incat mai bine taci!Crezi ca exista o singura masina,cu scara si doar un echipaj,de pompieri!?Inainte puteai sa ti dai cu parerea odata pana te insemna lumea cat de prost esti.Acum ai liber acces sa ti le spui peste tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SMART KIDS 570×90