930 x122 grota rece

lucrari

Pitești. Atenție, șoferi! Lucrări la podul de pe Depozitelor. Rute ocolitoare

Pitești. Atenție, șoferi! Lucrări la podul de pe Depozitelor. Rute ocolitoare

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Primăria Municipiului Pitești anunță că mâine încep lucrările la obiectivul de investiții „Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov” – (Pod Matrițe).

Astfel, din data de 05.12.2023, ora 08:00, circulația rutieră și pietonală va fi oprită peste podul menționat, pe toată perioada de execuție a lucrărilor, respectiv 18 luni.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

,,Conducătorii autovehiculelor cu masa de peste 3,5 tone trebuie să folosească următoarele rute alternative, în conformitate cu indicatoarele rutiere temporare montate la intrările în municipiul Pitești, precum și pe străzile care converg către zona respectivă:

Pitești. Atenție, șoferi! Lucrări la podul de pe Depozitelor. Rute ocolitoare

– dinspre Podul Viilor (DN 73, DN 7) către Bascov se circulă pe autostrada A1;

– dinspre strada Serelor către strada Depozitelor se circulă pe autostrada A1;

– dinspre strada Costache Negri către Bascov se circulă pe autostrada A1, prin zona podul Viilor.

Totodată, circulația rutieră pe strada Depozitelor din direcția Podul Viilor – Costache Negri și din direcția strada Serelor – Depozitelor rămâne deschisă până în zona lucrărilor pentru aprovizionarea societăților comerciale.

Circulația autovehiculelor cu masa de peste 3,5 tone, pe raza administrativ –  teritorială a municipiului Pitești, se realizează numai în baza acordului de circulație eliberat de Primăria Municipiului Pitești.”, transmite municipalitatea.

Foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Slabu Laurentiu spune:

    când vor bloca A1 care vor fi rutele ocolitoare?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90