pizzeria sapori  930 122

bordel

PITEȘTI: BORDEL CLANDESTIN ÎN RĂZBOIENI

După cum v-am informat, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. Pitești, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au făcut astăzi 3 percheziţii domiciliare în Pitești la doi bărbaţi bănuiţi de trafic de persoane şi trafic de minori.

Citiți și: Pitești. Un magazin surprinzător se va deschide în Centru. Este renumit în toată lumea

Potrivit Poliției Argeș, din cercetări a reieşit faptul că de la începutul anului 2016 şi până în prezent suspecții ar fi racolat 3 persoane, dintre care una minoră, pe care le-ar fi adăpostit şi exploatat sexual, obligându-le să se prostitueze într-un apartament din Piteşti. Din activitatea infracţională, conform sursei citate, cei doi ar fi obţinut aproximativ 30.000 de lei.

Revenim acum cu noi detalii. Cei doi suspecți ar fi ambii din Pitești. Unul (Florin R.) ar avea 39 de ani, iar celălalt (Traian Alin R.), doar 18! Apartamentul care ar fi fost transformat în bordel clandestin ar fi situat într-un bloc din cartierul piteștean Războieni.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu fata dispărută după ce a plecat din chirie

La audierile care se desfășoară la sediul D.I.I.C.O.T. Pitești sunt nu mai puțin de 29 de persoane, printre care și posibili clienți ai bordelului clandestin din apartament.

Amintim că în urma percheziţiilor de azi poliţiştii și procurorii piteșteni au ridicat 11 telefoane mobile şi 1.000 de lei. De asemenea, mai precizează Poliția argeșeană, în locuinţele suspecților au fost găsite 3 victime ale traficului de persoane, printre care şi o minoră.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA
Pizza Sapori Italia 570 90