Donaris 930 x 122

andrei gaitan

Pitești: Medicul care și-a „mitraliat” șefii de la Spitalul Județean pleacă

Ultima oră! Medicul Andrei Găitan vrea să plece de la Spitalul Județean Pitești. Acesta a transmis un mesaj de ultim moment pe o rețea de socializare.

Citiți și: Pitești: Medicul care ”și-a mitraliat șefii”: „Am deranjat tare anumite persoane și personaje”

 

Chiar am incercat…

Saptamana aceasta am incercat, de doua ori, sa discut cu cei din conducerea spitalului despre cele intamplate. In prostia mea, chiar am crezut ca vom putea avea un dialog sincer, ca intereseaza pe cineva: de ce? sau cum? …dar am inteles ca asemenea lucruri se intampla doar in povesti.

Am fost intampinat cu o atitudine zeflemitoare, de un domn cu un zambet sfidator si batjocoritor a carui retorica si comportament a fost aidoma unui stapan de sclavi.In minutele petrecute acolo am inteles exact, dar exact, fiecare like si fiecare share pe care postarea mea a primit-o.

^BĂTAIE DE JOC^

Dragilor, oamenii sunt satui de exact aceasta bataie de joc…de atitudinea aceasta comunista… Din cauza asta se revolta, din cauza asta tipa…

Picioarele scaunelor acelea pe care voi stati sunt cladite cu asistente, cu infirmiere, cu doctori si cu ore si ore de munca. Pentru asta, fiecare salariat merita respect si merita sa fie ascultat si inteles. Nimeni nu merita mizeria voastra.

De cand am avut nemarginitul tupeu de a scrie si de a ma revolta, pe sectie, a aparut o proaspata condica de prezenta unde sunt notat la minut. Primesc telefoane de intimidare si tot felul de zvonuri, in legatura cu ce ma asteapta, imi ajung la urechi.

Nu am muncit 5 ani in acest spital, aducand bani si operand ca sa merit asa ceva. Voi reactiona cum pot si imi voi cauta de munca altundeva. Nu ma tine nimic legat de Spitalul din Pitesti.

Nu am aici familie, catel, purcel si nici vreun apartament, cum probabil ati auzit. Voi cauta un loc unde e mai importanta medicina, unde sunt mai importanti pacientii si cazurile tratatate decat secundarul din condica.

Voi cauta un loc cu oameni care isi doresc sa opereze lucruri frumoase si interesante si cu manageri si directori medicali interesati de sprijinirea oamenilor dornici de munca…”

Vă reamintim că săptămâna trecută acesta se plângea de lipsa locuințelor de serviciu care s-ar da pe criterii care nu ar fi în regulă după părerea sa, detalii cât și subiectul pe larg, AICI –  Pitești: Un medic acuză conducerea Spitalului de Urgență!

Tot pe același subiect:

Exclusiv. Pitești: Prima reacție de la Spital, privind medicul care acuză șefii ca nu a primit locuință

Pitești: Gentea, reacție după revolta medicului de la „Județean”

Argeș: Prefectul cere control de la Minister după scandalul de la Spital

Știre în curs de actualizare

555×222 grota rece

Comentarii

11 comentarii

  • Ciuca Nicolae spune:

    Aviz celor ce doresc sa practice medicina la Pitești! E cu circuit inchis! Geme aerul de corupție. Daca nu reusesc sa te corupă, te scuipă, te arunca ca pe o masea stricată dupa ce te folosesc la maxim!

  • Andrei spune:

    In România dacă nu ești lingău și pupincurist te da lumea la o parte , nu ai voie sa spui lucrurile pe nume și adevarul. Țara asta a ajuns așa ca nu mai sunt oameni cu personalitate și cu coloana vertebrală in nici un domeniu se caută doar milogi și sclavi care sa execute ordinele celor din partide

  • Ionescu spune:

    Păcat. În Argeș rămân incompetenții gen R. Robert și alții, angajați pe pile și șpagă.

  • Gigu spune:

    Așa ba rsa va plece toți medicii buni sa rămâneți ca-n ghena. Ca meritați soarta

  • Klaus klaus spune:

    Felicitări marelui PSD , care de 30 de ani ,a siluit județul asta necontenit! SILĂ MULTĂ

  • Remus spune:

    Doctore nu e bine cu condica ? Alții o viață întreagă au semnat acea condica fix la minut. Cam nasol că acum nu mai venim și plecăm cînd vrem de la program că avem programări la alte două clinici private. Nu mă interesează cine este la conducerea spitalului județean este rușinos pentru conducerea spitalului și chiar sunt oripilat daca nu ți-au pus la dispoziție un spatiu de locuit, probabil nu ați fost incântat de ce v-au oferit, dar sunt alții care stau cu chirie pe un salariu de 5 ori mai mic decit cel primit de la SJA.

  • Mioara spune:

    Nu cred ca aduceți acestui medic,este purul adevar ,omul si-a tocit coatele ani și ani,de asta probabil nu are nici familie,cat despre bani ii merita cu prisosință.

  • TEO spune:

    Pt.Remus repetentul clasei care s-a gandit el sa comenteze. As vrea sa te intreb ce ar trebui sa faca chirurgul cand e in operatie dar i s-a terminst programul? Sa semneze condica si sa plece?? Nu va e rusine sa va fie! Nu ati fi acceptati nici sa treceti prin fata Facultatii de Medicina! Numai in Romania nu stiti sa respectati munca oamenilor acestia! Dar stati linistiti, el o sa-si gaseasca un post in lumea asta larga iar voi o sa va rugati sa se uite cineva la voi!

  • Maria spune:

    Vi s-au întâmplat toate acestea, Domnule Doctor, deoarece ați nimerit, din păcate, În spitalul și, implicit în județul care pare că NU MAI ARE SCAPARE.
    Aici, piramida feudală este la ea acasă. Sau, dacă am mers prea mult în urmă, aici, persistă încă tradițiile fanariote.

  • Mircea spune:

    Nici cu dc găitan nu mie frica e prea plin de el îți face prog la 9 vine 11 dc nu-i da regina maria locuită căai mult acolo își face veacu

  • Elena spune:

    Felicitari dnl DR GAITAN ,a avut curajul sa spuna adevarul.Spitalul e recunoscut la nivel național ca incompetenta,neorofesionalizm,spăgari de o nesimțire crasă cu o conducere inca comunistă preocupați de propriile lor afaceri.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90