Donaris 930 x 122

radu perianu

Argeș: Prefectul cere control de la Minister după scandalul de la Spital

Articolul publicat în această dimineață pe site-ul ePitești.ro, cel referitor la declarațiile făcute de medicul de la Spitalul Județean de Urgență Pitești – Andrei Gaitan, prin care acuză, printr-o postare pe Facebook, conducerea unității medicale de management defectuos și tratament preferențial (Subiectul pe larg, AICI- Pitești: Un medic acuză conducerea Spitalului de Urgență), a stârnit extrem de multe reacții atât în rândul cititorilor, cât și al oamenilor care dețin funcții importante în județ.

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

După reacția medicului Alina Mărtău, medic primar medicină de urgență în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești (Subiectul pe larg, AICI: Exclusiv. ”Este anormal să nu răspunzi la cererile unui medic de atâta timp!”) și prefectul județului Argeș, Radu Perianu, ia atitudine.

Acesta se declară de-a dreptul revoltat și cere control de la Minister la Spitalul de Urgență Pitești.

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

„Este de neacceptat să faci naveta sute de kilometri ca să tratezi pacienți în Argeș și să fii tratat mizerabil!

Sunt indignat să aflu situația medicului Andrei Gaitan și vreau să aflu dacă este rea-voință, lipsă de respect, dar și nerespectarea legii!

Voi face un demers instituțional pentru că vreau să ajungă la mine informații clare: câte locuințe de serviciu sunt disponibile în județ, pentru medici, cum se dau și cui!

Trebuie să știe fiecare argeșean. Nu voi tolera abuzuri!

Am discutat această problemă cu Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, care mi-a transmis că va sesiza Ministerul Sănătății și va solicita să fie trimis corpul de control al ministrului, la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Situația nu poate rămâne așa! Iar pe viitor nu se mai poate repeta!”, a scris prefectul de Argeș, Radu Perianu, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Miha spune:

    Despre Amalia Dumitrescu se mai știe ceva sau așteptăm prescriere.

  • Un cetatean spune:

    In sfarsit, prima interventie care este de laudat a prefectului, dupa tot felul de iesiri publice care au fost fie ironizate, fie tratate drept palavrageala si auto-bagare in seama fara rost. Asteptam si rezultatele! (intelegand prin asta sa se rezolve problema medicului batjocorit de sistemul bugetar, dar sa se publice si raportul referitor la locuintele de serviciu, cui s-au dat si ce nereguli s-au descoperit – si vrem detalii si nume concrete, nu palavrageala si ascunderea datelor esentiale cum a facut prefectul in cazul incendiului de la depozitul de substante toxice)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3