930×122 CAPRA 5

vaci pe străzi

Pitești. Și-a lăsat vacile să pască și florile! Cu banii pe amenzi își lua sute de litri de lapte

Vacile lăsate libere prin municipiul Pitești reprezintă un real pericol pentru circulație și o priveliște nu prea plăcută pentru oameni. Nu mai spunem ce lasă în urma lor…

Citiți și: Video – Vaci la plimbare pe una dintre cele mai circulate șosele din Pitești

 

În această dimineață, nu mai puțin de  7 vaci se plimbau nestingherite  în zona fostului Big pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, una dintre principalele artere rutiere ale Piteștiului.

Bovinele au fost surprinse în zona blocului S1. Acestea pășteau liniștite până și florile, nu numai iarba.

Animalele erau lăsate de izbeliște și puneau în dificultate traficul rutier în zonă, reprezentând un pericol uriaș pentru conducătorii auto.

La fața locului s-au deplasat polițiștii locali cu atribuții în Protecția Mediului din cadrul Biroului D.C.A.S.A.C.P.M. care l-au identificat pe proprietar.

S. Constantin, în vârstă de 66 de ani, din Pitești, care locuiește pe strada Găvenii, este acum bun de plată pentru indiferența de care a dat dovadă.

Pentru că a lăsat animalele nesupravegheate pe domeniul public, bărbatul a primit două amenzi usturătoare din partea autorităților, una în valoare de 2000 de lei pentru că a încălcat Hotărârea Consiliului Local Pitești privind „Măsurile și acțiunile pentru realizarea activității de bună gospodărire și înfrumusețare a municipiului Pitești”, iar cea de-a doua sancțiune, în valoare de 500 de lei, pentru încălcarea Legii 61 privind lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri.

Din păcate, acesta nu este un caz izolat. De-a lungul timpului, ePitești a mai prezentat astfel de situații întâlnite în municipiul Pitești.

Video – Vaci la plimbare pe una dintre cele mai circulate șosele din Pitești

Prea ca la țară! Doi piteșteni își plimbă zilnic vacile pe o stradă din Găvana

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Georgică spune:

    Acest handicapat de văcar , le lasă și pe str Depozitelor , vin in curte la Subansamble Auto, la Tehnal ! Pentru circulația rutieră reprezintă un real pericol !

  • Melissa spune:

    Din păcate nu ii va cace nimeni nimic. Mie una dintre vaci, speriata de el, mi-a avariat mașina. Și ce? E mijlocul lui de a-și asigura existența și poliția nu are ce sa ii facă. Mai mult, se mai și prefac ca nu il cu osc și nu il găsesc;) E Ok

  • George spune:

    Are de unde plăti ca e bișnițar de animale

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90