NOR CURIER 930X122

IJJ Argeș

Piteștiul, împânzit de jandarmi și polițiști!

Jandarmii argeșeni se vor afla alături de cetățeni la evenimentele cultural artistice organizate la Simfonia Lalelelor și vor avea grijă să nu se producă incidente neplăcute.

Citiți și: Argeș: Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

Structurile Ministerului Afacerilor Interne vor fi prezente pentru a asigura un climat de ordine si siguranță publică optim în cele 3 zile de desfășurare a manifestărilor cultural – artistice, care vor avea loc în Municipiul Pitești – Parcul Lunca Argeșului, cu ocazia desfășurării ediției cu nr. 46 a Simfoniei Lalelelor, Jandarmeria Argeș va asigura un climat de ordine și siguranță publică și prevenirea încălcării normelor de conviețuire socială pe timpul manifestărilor cultural artistice, acționând în sistem integrat prin cooperarea cu Inspectoratul de Poliție Județean Argeș și Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Argeș și în colaborare cu Poliția Locală Pitești pentru:

– Facilitarea deplasării în siguranță a participanților;

Citiți și: Imaginile zilei! Sute de copii și cadre didactice au văzut ceva uimitor!

– Prevenirea unor eventuale fapte antisociale;

– Asigurarea protecției participanților la locurile de desfășurare a evenimentelor artistice ;

– Intervenția forțelor specializate în situații de urgență.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite și pentru buna desfășurare a evenimentelor, Jandarmeria Argeș adresează cetățenilor următoarele recomandări:

– să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– să acorde o atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale (genți, bagaje, telefoane) pentru a preveni eventualele tentative de furt;

– să supravegheze cu atenție minorii care se pot rătăci cu ușurință și să evite aglomerările de persoane;

– în cazul în care sunt martorii unor fapte antisociale să solicite sprijinul echipajelor/patrulelor de jandarmerie, sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Foto descriptiv: Monitorul de Botoșani

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90