EcoMoto 930×122

podul viilor

PODUL VIILOR, IADUL PE PĂMÂNT – CÂND IA SFÂRȘIT COȘMARUL?

Coşmarul şoferilor care circulă zi de zi în zona Podul Viilor din Piteşti nu se mai termină.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Lucrările de construire a pasajului rutier aerian se desfășoară anevoios, spre disperarea conducătorilor auto, care, nu cu mult timp în urmă, au fost nevoiţi să suporte şi ambuteiajele provocate de reabilitarea podurilor peste râurile Argeş şi Doamnei.

Conform datelor furnizate de Primărie, investiţia se află acum la un procent de 40% din punct de vedere al decontării plăţilor de către Uniunea Europeană. Termenul final de execuţie este sfârşitul lunii noiembrie. Până atunci mai sunt nici șase luni. Oare va fi respectat termenul?

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

În curând vor începe şi lucrările de amenajare a unui sens giratoriu în capătul Căii Bucureşti aproape de podul de cale ferată, investiţie care, de asemenea, va încurca, pentru o vreme circulaţia. Mai întâi, însă, în zonă vor fi intervenţii pentru înlocuirea unei conducte de gaze. Dacă mai punem la socoteală și faptul că în curând vor începe şi lucrările de reabilitare, spre Mărăcineni, a DN 73, realizăm prea bine că zona Podul Viilor va rămâne în continuare un iad pentru șoferi luni bune de acum înainte.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90