New Profesional Consult 930 x 122

angajare

POLIȚIA ARGEȘ FACE ANGAJĂRI – CONCURENȚĂ URIAȘĂ!

Astăzi a fost ultima zi de înscriere la concursul organizat de Poliția Argeș pentru ocuparea, prin recrutare din sursă externă, adică din afara instituției, a 14 posturi de agent de ordine publică în mediul rural.

Citiți și: A nins în Argeș!

Ca și zilele trecute, și azi a fost aglomerație la înscrieri. O mulțime de oameni au făcut coadă în sediul din Pitești, de pe strada Victoriei, al Inspectoratului de Poliție Județean. Concurența este acerbă. Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, pentru cele 14 posturi s-au înscris nu mai puțin de 651 de persoane (46, 5 candidați pentru un post)! Alte 6 persoane s-au înscris pentru concursul organizat pentru singurul post care va fi ocupat prin reîncadrare, adică de o persoană care a mai lucrat ca agent de poliție.

Până pe 15 aprilie 2016 se va face completarea dosarelor de participare la concurs.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Concursul va consta în următoarele probe: evaluarea performanţei fizice; test scris de tip grilă; interviu pentru departajare. La proba de evaluare a performanţei fizice vor putea participa numai candidaţii a căror candidatură a fost validată de comisia de recrutare şi care sunt declaraţi „apt” din punct de vedere medical şi psihologic. Proba scrisă va consta într-un test de tip grilă elaborat din tematica şi bibliografia recomandată şi va avea loc pe 14 mai 2016.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90