930 x122 grota rece

politia rutiera

POLIȚIA ARGEȘ, MĂSURĂ PENTRU ȘOFERI DUPĂ MODIFICAREA CODULUI RUTIER

Biroul de presă al Poliției Argeș transmite noi informații ca urmare a recentei modificări a Codului Rutier.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

„Ca urmare a modificării programului de testare a persoanelor în vederea reducerii perioadei de suspendare, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeș, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetăţenilor, Compartimentul de Relații Publice al I.P.J. Argeș este abilitat să comunice următoarele:

Urmare a modificărilor legislative ale Ordonanței de Urgență a Guvernului numărul 195/2002, republicată, intervenite prin legea 130 din 11 iulie 2019 și intrată în vigoare pe 18 iulie anul curent, programul de testare a persoanelor în vederea reducerii perioadei de suspendare a fost suplimentat, fiind introdusă o nouă zi, testarea putând fi susținută și în ziua de miercuri a săptămânii, începând de la ora 10.

Citiți și: Poliția: Trafic îngreunat pe Autostradă, astăzi, mai multe ore

Reamintim că persoanele care doresc să se înscrie pentru susținerea testării de reducere a perioadei de suspendare a permisului de conducere trebuie să se prezinte la sediul Serviciului Rutier Argeș, din Pitești, strada Victoriei, nr. 60, cu 30 de minute înainte de începerea testării, în vederea înscrierii la testare.

Puteţi accesa gratuit AICI informații utile cu privire la restituirea documentelor, reducerea perioadei de suspendare și cu privire la aspecte de ordin legal din domeniul poliţiei rutiere”, informează sursa citată.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90