New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

POLIȚIA DĂ IAR LOVITURA PE RUTA PITEȘTI-MIOVENI

Poliția dă iar lovitura pe ruta Pitești-Mioveni. Un alt șofer a fost sancționat de Poliție pentru taximetrie pirat pe aceeași rută Pitești-Mioveni pe care autoritățile au luat-o „la ochi” de mai mult timp încoace.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În vârstă de 42 de ani, din orașul Mioveni, șoferul a primit o amendă de 1.000 de lei de la polițiștii Biroului Rutier Pitești pentru că a făcut contra cost transport de persoane fără să aibă autorizație în acest sens.

Ca măsură complementară, i-au fost reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare în vederea suspendării dreptului de a utiliza autovehiculul pe o perioadă de 6 luni.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Amintim că șoferii care fac taximetrie pirat pe ruta Mioveni-Pitești au prioritate absolută în acțiunile de control ale polițiștilor.

Pare a fi singura rută din Argeș pe care se operează transport ilegal de persoane, dacă avem în vedere informațiile oficiale primite zilnic de mass-media de la Biroul de Presă al Poliției Județene.

Practic, în ultimele luni, traseul Mioveni-Pitești este singurul în privința căruia Poliția anunță astfel de controale soldate cu sancțiuni (subiectul pe larg, AICI). (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90