930 x122 grota rece

perchezitii

Polițiști argeșeni, percheziţii la persoane care comercializează tutun prin intermediul anunţurilor online

Polițiști argeșeni, percheziţii la persoane care comercializează tutun prin intermediul anunţurilor online.

Citiți și: Au înscenat accidente și au fentat firme de asigurări cu 80.000 de €

Astăzi, poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Giurgiu, Ilfov, Argeş, Călăraşi, Dolj, Dâmboviţa şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, pun în executare 32 de mandate de percheziţie domiciliară la domiciliile unor persoane bănuite că se ocupă cu prelucrarea şi comercializarea de tutun de fumat, deţinut în afara antrepozitului fiscal, anunță Agerpres .

Citiți și: DIICOT și Poliția, mega-operațiune! Peste 230 de percheziții în această dimineață!

 

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat că membrii grupării sunt bănuiţi că au ca preocupări achiziţionarea de tutun brut, respectiv foi, din Republica Bulgaria şi de la persoane din zona de sud a României care se ocupă cu cultivarea de tutun, pe care îl prelucrează în mod clandestin în tutun de fumat, folosind diferite instalaţii artizanale, ca mori de tocat, cazane de fierbere şi îl comercializează prin intermediul anunţurilor postate în mediul online, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

Știrea pe larg, AICI

Foto: descriptiv.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90