Donaris 930 x 122

Arges

PREFECTUL OPRESCU, MESAJ PENTRU PRESA DIN ARGEȘ

Jurnaliștii aniversează astăzi Ziua Internațională a Presei Libere. Ziua a fost instituită în anul 1991 de organizația Reporteri fără Frontiere.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Cu această ocazie, prefectul județului, Mihail Oprescu, adresează un mesaj pentru presa argeșeană.

„De mai bine de 20 de ani data de 20 aprilie reprezintă pentru jurnaliștii din întreaga lume ziua în care se reiterează importanța meseriei și datoriei pe care aceștia o fac și, mai presus de toate, în care se reafirmă o necesitate a societății democratice: libertatea de exprimare a presei.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Cu acest prilej, le mulțumesc tuturor reprezentanților acestei voci puternice din județul Argeș și țin să vă asigur de faptul că apreciez și respect efortul dumneavoastră de a prezenta întregii societăți lucrurile care contează. Totodată, vă mulțumesc pentru că ați fost și rămâneți pentru noi, oamenii din administrație, unul dintre reperele la care trebuie să ne raportăm permanent în activitatea desfășurată.

Apreciez tot parcursul pe care presa argeșeană l-a avut încă de la primele începuturi, aceasta în pofida tuturor dificultăților economice și profesionale. Vă doresc să rămâneți imparțiali și profesioniști în activitatea dumneavoastră și vă asigur de tot sprijinul meu și al instituției pe care o reprezint în menținerea și promovarea valorilor libertății presei.”, acesta este mesajul prefectului de Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3