Donaris 930 x 122

budeasa

Primăria Budeasa se alătură invitației de a participa la acțiunea „Argeșul curat”

Primăria Budeasa se alătură invitației de a participa la acțiunea „Argeșul curat”

Citiți și: Primăria Budeasa solicită finanțare pentru două proiecte prin Programul “Anghel Saligny”

Ziua Mondială a Mediului sau ziua Mediului Înconjurător este aniversată în fiecare an pe data de 5 iunie, zi recunoscută pentru acțiunile ce vizează protejarea mediului înconjurător.

Primăria Budeasa se alătură invitației de a participa la acțiunea „Argeșul curat” împreună cu personalul primăriei, elevii școliilor gimnaziale și cadrele didactice, consilierii locali, salariații EFTEC, ARMCOMP și SC OUĂ DE ȚARĂ SRL, anunță primarul Nicolae Rachieru (foto).

Citiți și: Bani pentru Grădinița Rogojina din Budeasa

 

Campania „Argeșul curat”, demarată de ADI Servsal, presupune o amplă acțiune de ecologizare în diferite zone ale comunei, sâmbătă, 5 iunie, începând cu ora 09.00. Fac un apel către toți cetățenii comunei să ne sprijine în acest demers.

Contez pe implicarea tuturor, pentru că numai împreună putem oferi comunei un aspect curat și frumos! Adunarea voluntarilor se va face la zona de picnic (fosta “Fabrică de cărămidă”). Sacii și mănușile necesare vor fi puse la dispoziție de către organizatori.

Împreună ne vom asigura că, la sfârșitul acțiunii, deșeurile colectate vor ajunge acolo unde le este locul, nu în natură!

Doresc să mulțumesc organizatorilor implicați în această acțiune (Consiliul Județean Argeș și A.D.I Servsal Argeș) pentru spiritul civic și le adresez rugămintea continuării acestei campanii în zonele în care frumusețea naturii este împiedicată de aceste deșeuri”, transmite primarul Nicolae Rachieru.

Foto descriptiv

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441