NOR CURIER 930X122

cioaca

PRIMA ZI DE SERVICIU PENTRU CRISTIAN CIOACĂ! FĂRĂ ARMĂ ȘI FĂRĂ UNIFORMĂ!

Astăzi este prima zi de serviciu pentru Cristian Cioacă de la eliberarea sa sub control judiciar din arestul preventiv în care se afla la Penitenciarul Colibași.

Citiți și: B.D și…Poliția în alertă! S-a furat o mașină din centrul Piteștiului!

Cioacă revine în cadrul Poliției Pitești, unde se va ocupa de probleme administrative. El nu va face activități de poliție judiciară și nici de relații cu publicul. De asemenea, nu va avea dreptul să poarte armă și nici uniformă. Amintim că măsura suspendării din Poliție a lui Cristian Cioacă a încetat odată cu punerea lui în libertate sub control judiciar.

Procesul în care polițistul este acuzat de uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, și de profanare de morminte va continua. Următorul termen în proces este 6 martie. Prima instanță de judecată a hotărât să-l condamne la 22 de ani de închisoare.

Citiți și: Fără ture de noapte la serviciu pentru acești părinți

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90