930×122 CAPRA 5

ani

PRIMAR DIN ARGEȘ LA PARCHET

Un primar din județul Argeș a fost găsit de Agenția Națională de Integritate (ANI) în conflict de interese administrativ și penal. Este vorba despre primarul PSD al comunei Moșoaia, Florea Ene.

Citiți și: Argeș. S-a răsturnat cu mașina. O persoană este rănită

Potrivit ANI, în perioada exercitării funcției de primar acesta a încheiat un contract individual de muncă în luna februarie 2013 cu privire la angajarea ginerelui său în funcția de consilier în intervalul 6 februarie 2013 – 15 ianuarie 2014. “Persoana evaluată a încălcat astfel dispozițiile art. 70 din Legea nr. 161/2003 și art. 75 din Legea nr. 393/2004”, informează ANI.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești pentru verificarea indiciilor referitoare la săvârșirea de către Florea Ene a infracțiunii de conflict de interese.

Citiți și: Accident grav lângă Pitești! Două persoane sunt rănite

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90