NOR CURIER 930X122

dacia

PRINCIPELE RADU A VIZITAT UZINA DACIA (GALERIE FOTO)

Alteța Sa Regală Principele Radu a vizitat platforma Dacia de la Mioveni, la invitația președintelui-director general al Dacia, Nicolas Maure.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Delegația, din care au făcut parte și directorul Casei Majestății Sale Regelui, Ion Tucă, și consilierul Radu Ghina, a fost întâmpinată de Nicolas Maure, Constantin Stroe, membru al Consiliului de Administrație Dacia, Gabriel Sicoe, director executiv la Direcția Afaceri Publice, și Anca Oreviceanu, director executiv la Direcția Comunicare.

Vizita a debutat cu o întrevedere în cadrul căreia președintele-director al Dacia le-a prezentat invitaților activitățile derulate de grupul Renault în România.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

În continuare, Alteței Sale Regale i-au fost prezentate trei dintre principalele activități ale Uzinei Vehicule Dacia: departamentele Presaj, Caroserie și Montaj. ASR Principele Radu a remarcat că de la precedenta sa vizită la uzină, în toamna anului 2009, Uzina Vehicule a evoluat semnificativ, în special din punct de vedere al tehnologizării și modernizării. Acestea nu au fost singurele vizite făcute la Dacia de membri ai Familiei Regale a României. În toamna anului trecut Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României a vizitat, la rândul ei, uzina, vizită care a fost primită cu entuziasm și emoție de angajații Dacia.

Din 2014 Dacia este sponsor al Fundației Principesa Margareta a României, susținând proiectul „Tinere talente”, prin care li se acordă burse de studiu unor tineri muzicieni și artiști plastici, selectați de un juriu de specialitate în fiecare an. (Sursă și foto: daciagroup.com)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90