Donaris 930 x 122

dâmbovicioara

PROIECT SPECTACULOS PENTRU ARGEȘENI

Proiect spectaculos pentru argeșeni. Recent, comuna Dâmbovicioara din Argeş a fost declarată staţiune de interes naţional (detalii, AICI)

Citiți și: Pensiune din Argeș, cu nereguli grave, închisă și amendată cu 100.000 de lei

În acest context, administraţia locală a pus la punct mai multe proiecte de dezvoltare, începând cu asfaltarea mai multor drumuri şi până la proiecte inedite.

Administraţia locală vrea să acceseze fonduri pentru construirea unor piste de biciclete pe drumurile locale, conservarea, reabilitarea şi punerea în valoare a Cetăţii Oratea, reabilitarea Peşterii Dâmbovicioara, amenajarea a două pârtii de schi, amenajarea unui spaţiu de picnic.

Citiți și: Argeș. Pod spectaculos, aproape de deschidere!

Un alt proiect ar viza montarea de telegondole pe traseele Rucăr – Podu Dâmboviţei, Podu Dâmboviţei – Cetatea Oratia şi plimbare cu trenuleţul pe Cheile Dâmbovicioarei – Peştera Dâmbovicioara – Brusturet.

Rămâne de văzut care proiecte vor fi implementate.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90