930 x122 grota rece

lucrari

ÎN PRUNDU MIC MALUL CARE STĂ SĂ CADĂ ESTE CONSOLIDAT

În ciuda vremii ploioase, în zona Prundu Mic din Pitești lucrările pentru stoparea eroziunii malului drept al râului Argeș continuă. Patru utilaje și douăzeci de muncitori lucrează în aceste zile la consolidarea acestuia. Debitul râului este controlat prin lacul de acumulare Prudu și lacurile din amonte, astfel încât nivelul apei să fie menținut cât mai scăzut pentru a permite desfășurarea lucrărilor.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Amintim că investiția a fost aprobată de Guvern pentru finanțare la sfârșitul lunii octombrie, lucrările fiind demarate la începutul acestei luni, după finalizarea etapei de alegere a constructorului. Investiția presupune consolidarea malului pe o lungime de aproape 500 de metri. Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea, titularul contractului, a luat toate măsurile necesare pentru ca lucrările să continue chiar dacă precipitațiile nu se vor opri.

De o bună bucată de timp malul este afectat de o puternică alunecare de teren, care pune în pericol mai multe gospodării, singura soluţie de stopare a eroziunii fiind consolidarea malului pe o lungime de 465 de metri. Detalii puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/se-repara-malul-argesului-prundu-mic-din-pitesti/.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3