930X122 MAIA

publitrans

PUBLITRANS MUTĂ UN CENTRU PENTRU ELIBERAREA DE ABONAMENTE

Publitrans, societatea de transport local de călători a municipalității piteștene, va muta un centru pentru eliberarea de abonamente. Publitrans Pitești anunță că centrul unde sunt eliberate abonamentele gratuite pentru persoanele cu dizabilități va fi mutat în curând.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Viitorul nou sediu de unde beneficiarii vor putea ridica abonamentele gratuite la care au dreptul conform legii va funcționa, începând din data de 2 iunie 2020, în zona de nord a municipiului, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, la parterul blocului S5, scara F, vizavi de Lisa Draxlmaier (zona Rolast).

Potrivit societății Publitrans, programul de lucru va fi următorul: marți între orele 8:00-16:00, miercuri între 13:00-16:00 și joi în intervalul orar 8:00-16:00.

Citiți și: Stațiile de autobuz Publitrans încep să prindă „viață”

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3