930×122 CAPRA 5

credit

RADU VASILICĂ, LOVIT CUMPLIT DE FRANCUL ELVEȚIAN

Unul dintre românii afectați cumplit de creșterea majoră a valorii francului elvețian este deputatul PSD de Argeș Radu Vasilică.

Citiți și: Vești fabuloase pentru toți cei care au credit la bancă! Anunțul BNR

Parlamentarul are de returnat un credit de 50.000 de franci elvețieni, contractat în anul 2008 la Volksbank Pitești. Creditul are scadență în 2033. Creșterea masivă a francului elvețian îi crește masiv deputatului PSD de Argeș rata lunară pe care o achită băncii.

“Eu sunt profesor de economie şi scrie în orice carte de economie să te împrumuţi în moneda în care eşti plătit. Doream să iau credit în lei, dar la bancă m-au „deturnat”, m-au determinat să iau în CHF, nu forţându-mă cu pistolul la tâmplă. Decizia a fost a mea, îmi asum greşeala. Am văzut că azi s-a mai apreciat francul elveţian, e o ”fericire!”, declară Radu Vasilică pentru gandul.info.

Citiți și: PRIMARUL ANUNȚĂ PLAN DE REZERVĂ PENTRU NOUL SPITAL DIN MIOVENI

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3