930 x122 grota rece

autostrada pitesti-sibiu

glisiera_autostrada

RĂZBOI PONTA-BĂSESCU PE AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU, CU OPRIRE LA DACIA!

În această dimineață primul-ministru Victor Ponta i-a dat o replică dură președintelui Traian Băsescu, după ce acesta din urmă a atenționat aseară, într-o emisiune tv, că Renault va muta în Maroc linia de asamblare de la uzina „Automobile Dacia” din Mioveni dacă autostrada Pitești-Sibiu nu va fi construită.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„M-am întâlnit de curând cu preşedintele grupului Renault şi a spus foarte clar că investiţiile în România se dezvoltă. Acum dumneavoastră îl credeţi pe preşedintele Renault sau pe sinistrul noştru preşedinte?”, a fost răspunsul pe care Ponta l-a dat unei întrebări venită din partea jurnaliștilor la Forumul de afaceri Franţa-Europa de Sud-Est, eveniment care are loc în București. Premierul a catalogat afirmația președintelui ca fiind „o inconștiență sinistră, o tâmpenie”.

Președintele Băsescu a avertizat la o emisiune a postului Look TV că tronsonul Pitești-Sibiu al coridorului rutier IV paneuropean trebuie musai construit, în caz contrar Renault urmând să mute la uzina sa din Tanger (Maroc) linia de asamblare de la „Automobile Dacia” din Mioveni: „Este sigur că se va pierde asamblarea de la Piteşti, la uzinele Dacia, pentru că deja la Tanger sunt capacităţi de preluare existente. S-a trecut la faza a doua de extindere a capacităţii uzinei Dacia din Maroc. Acolo pui maşina direct în vapor, este portul la câţiva kilometri de fabrică, nu ca în România, unde Guvernul poate gândi să dea prioritate la Bucureşti-Alexandria decât la Piteşti-Sibiu!”.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90