930×122 CAPRA 5

baruri

RAZIE CU „MASCAȚI” ÎN LOCALURI DE NOAPTE DIN PITEȘTI. LEGITIMAȚI ȘI AMENDAȚI

Razie cu „mascați” în localuri de noapte din Pitești. Legitimați și amendați.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

„În noaptea de 22 spre 23 februarie 2019, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș împreună cu polițiști ai Municipiului Pitești și cu luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Argeș au acționat în localuri de alimentație publică și baruri din Pitești pentru prevenirea faptelor antisociale, a evaziunii fiscale și a altor abateri de la legislația incidentă în domeniul securității persoanelor și muncii la negru, precum și pentru menţinerea unui climat de ordine publică şi depistarea persoanelor care fac obiectul muncii de poliţie.

Au fost verificați 15 agenți economici cu acest obiect de activitate, iar în urma abaterilor constatate au fost date 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 43.500 de lei, conform O.U.G. 28/1999.

Citiți și: Oficial – O femeie a fost atacată de urs când încerca să îl fotografieze

Totodată, a fost ridicată în vederea confiscării suma totală de 4.493 de lei.

La acțiune au participat și pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș și inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș, care au făcut verificări specifice”, informează Biroul de presă al Poliției Județene.

Printre unitățile controlate se numără Wales Pub, The Place, Bistro 27, La Strada și Bibliotheque.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90