930 x122 grota rece

bani

RECOMANDARE PENTRU ROMÂNII CARE VIZITEAZĂ GRECIA

Având în vedere situația din Grecia, acolo unde retragerile de bani din bănci au fost limitate drastic, Ministerul Afacerilor Externe are o recomandare pentru românii care vor vizita această țară în perioada următoare.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

„Ministerul Afacerilor Externe le recomandă cetățenilor români care călătoresc în Grecia să aibă asupra lor suficienți bani lichizi pentru acoperirea tuturor cheltuielilor, în eventualitatea unor întreruperi ale activităților bancare în această țară.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe atenționează asupra duratelor mari de așteptare provocate de suprasolicitarea serviciilor bancare din Grecia.

Citiți și: Românii care vor primi 700 de lei în plus la pensie!

Ambasada României la Atena și Consulatul General de la Salonic împreună cu Centrala MAE monitorizează îndeaproape evoluțiile, inclusiv din perspectiva unor eventuale repercusiuni asupra serviciilor turistice în actualul context economic din Grecia.”, anunță MAE. (Foto: jeka.ro)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3