930 x122 grota rece

prima de casare

rable

REÎNCEPE PROGRAMUL RABLA

Noua ediție a programului Rabla pentru persoane fizice va debuta mâine, 8 aprilie, anunță ministrul Mediului, Attila Korodi.

Citiți și: 2.000 de lei pentru tinerele mame!

Potrivit ministrului, cetățenii interesați de tichete se pot înscrie cu începere de la ora 11 la dealerii autorizați. Pentru întreaga țară sunt disponibile 17.000 de tichete. Fiecare dintre cei care își vor casa autoturismul vechi pentru a-și cumpăra unul nou va beneficia de o primă de 6.500 de lei.

De asemenea, este pus la bătaie și un eco-bonus de 500 de lei pentru persoanele fizice care își vor achiziționa în schimbul mașinii vechi un autoturism Euro 6 sau unul cu sistem de propulsie hibrid ori al cărui motor generează o cantitate de emisii de dioxid de carbon mai mică de 100 de grame pe kilometru.

Citiți și: Beneficii pentru angajați: Se dau tichete valorice de 210 sau 430 lei!

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3