930×122 CAPRA 5

leoni

S-A DECIS! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU SOȚIA DIRECTORULUI DE LA LEONI

S-a decis! Ce s-a întâmplat cu soția directorului de la Leoni.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Soția managerului general Luc Nenon a fost lăsată în libertate, la capătul audierilor de la Poliția Municipiului Pitești. Motivul? Soțul nu a făcut plângere penală. ”Până în momentul în care nu există o plângere din partea soțului, nu se pune în mișcare acțiunea penală.”, a declarat pentru ePitești Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Din câte se pare, soția managerului general de la Leoni Pitești s-ar fi aflat în stare de ebrietate în momentul în care și-ar fi înjunghiat astăzi soțul. Nu ar fi pentru prima dată când între cei doi soți au loc divergențe. Detalii despre înjunghierea lui Luc Nenon (foto), AICI

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • lex spune:

    Pai daca o batea el, 169 de ONG faceau plangere, politia se autoseziza si a 2-a zi pana la ora 12 deja era sentinta pe 10 ani… Ce situatie..
    Trebuiau ei sa ancheteze o tentativa pe omor.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3