NOR CURIER 930X122

amenzi

SANCȚIUNI LA FOC AUTOMAT. SUTE DE ȘOFERI, PENALIZAȚI ÎN ARGEȘ

Sancțiuni la foc automat. Sute de șoferi, penalizați în Argeș. În ultimele 72 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au dat peste 550 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 180.000 de lei.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

De asemenea, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 65 de permise de conducere și au retras 18 certificate de înmatriculare.

Printre abaterile constatate s-a numărat viteza excesivă.

Citiți și: De la ce distanță te ,,împușcă” cu pistol radar! E ,,groasă”!

Pe DN 73 doi șoferi au fost prinși de radar. Unul, de 58 de ani, din Câmpulung Muscel, conducea un autoturism Renault Megane cu 108 kilometri pe oră. Un altul, de 31 de ani, din Pitești, circula cu 115 kilometri pe oră la volanul unui Volkswagen Golf.

Și în Pitești (pe strada Calea Câmpulung) a fost prins un șofer, de 60 de ani, din București, care conducea cu viteză excesivă un autoturism Ford: 113 kilometri pe oră.

Fiecare dintre cei trei a primit o amendă de 1.305 lei. În plus, polițiștii le-au reținut permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3