930×122 CAPRA 5

amenzi

SANCȚIUNI SEVERE ÎN TRAFICUL DIN ARGEȘ PENTRU VITEZĂ EXCESIVĂ

Sancțiuni severe în traficul din Argeș pentru viteză excesivă. În ultimele trei zile, radarele au “lucrat” intens pe șoselele din Argeș. Din cauza vitezei excesive, mai mulți șoferi au primit amenzi și au rămas fără permis de conducere.

Citiți și: Tânăr de 19 ani prins în timp ce rula cu peste 100 km/h pe un mare bulevard din Pitești

Pe Calea Câmpulung din Pitești, de exemplu, un bucureștean în vârstă de 40 de ani a fost prins de polițiștii rutieri conducând cu 112 kilometri pe oră o autoutilitară Iveco.

Pe DN 65 B, în comuna Bradu, alți doi șoferi au rămas fără permis pentru 90 de zile deoarece au depășit limita legală de viteză: conducătorul unui autoturism Ford, de 32 de ani, din comuna Coţofeni, judeţul Dolj, circula cu 111 kilometri pe oră, iar șoferul unui autoturism Skoda, de 34 de ani, din comuna argeșeană Beleţi-Negrești, cu 124 de kilometri pe oră.

Citiți și: Șoferii pot răsufla ușurați! Scapă de costuri și birocrație mai mari la repararea mașinilor!

Tot cu 124 de kilometri pe oră a fost înregistrat deplasându-se, cu un autoturism BMW, pe DN 73, în comuna Schitu Golești, și un șofer de 45 de ani din orașul Ștefănești (județul Argeș).

Fiecare dintre acești șoferi a primit câte o amendă de 1.305 lei. De asemenea, tuturor le-au fost suspendate pentru 90 de zile permisele de conducere auto.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90