930 x122 grota rece

bulevard

ȘANTIER PE BULEVARD. ȘOFERI NERVOȘI

Șantier pe bulevard. Șoferi nervoși. Pe bulevardul Eroilor din Piteşti, aproape de Judecătorie, se fac lucrări pe partea carosabilă.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Este vorba despre intervenţii la reţelele de curent electric ale unei firme de cablu şi telefonie fixă şi mobilă. Pentru lucrări firma a obţinut avizul de la Administraţia Domeniului Public.

Societatea are obligaţia ca după încheierea lucrărilor să readucă partea carosabilă la stadiul iniţial. În caz contrar, cel puțin teoretic, riscă să fie amendată la inițiativa municipalității. Teoretic spunem, pentru că practic în multe dintre cazurile de acest gen străzile rămân neasfaltate mult timp după terminarea lucrărilor fără ca Primăria să sancționeze firmele vinovate. Spre nemulțumirea, firească, a șoferilor.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90