930×122 CAPRA 5

centrul cultural mioveni

SĂRBĂTOAREA RECOLTEI!

Sărbătoarea recoltei! Producătorii agricoli şi meşterii populari sunt aşteptaţi la toamnă în Mioveni!

Citiți și: Petrecere ca-n zilele bune la Mioveni!

În perioada 30 septembrie-2 octombrie 2016, în centrul civic al oraşului vor avea loc Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeşelului şi Târgul Meşterilor Populari – Sărbătoarea Recoltei. Cele două evenimente sunt organizate de Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Argeş, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni.

Sunt invitaţi să participe producători agricoli şi meşteri populari din judeţ pentru a comercializa fructe, legume, lactate, produse din carne, băuturi tradiţionale şi obiecte din creaţia proprie.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Condiţiile de participare pentru meşterii populari:

-Meșterii populari vor primi gratuit cazare și o masă pe zi.

-Pe parcursul celor trei zile vor avea obligaţia să prezinte demonstraţii de tehnică populară în faţa publicului și produse finite pentru vânzare.

-Meşterii populari vor avea obligația să îşi asigure cele necesare pentru desfacerea produselor (mese, scaune, corturi).

Condiţiile de participare pentru producători:

-Producătorii vor avea obligația să îşi asigure cele necesare pentru desfacerea produselor (mese, scaune, corturi).

-Producătorii de alimente perisabile (carne, produse din carne și produse lactate, etc.) sunt obligați să dețină vitrine frigorifice și documente de însoțire, de calitate și garanție a mărfii.

-Producătorii nu vor plăti taxă de participare, ci numai serviciile legate de salubritate și racordarea la rețeaua de curent electric.

-Să fie producători primari (ei să fie cei care procesează produsele expuse spre vânzare) în gospodăria proprie.

-Să posede certificatul de producător și certificatul de înregistrare la Direcția Sanitară sau alte acte (atestat de produs tradițional, certificat de produs ecologic, etc.).

-Să dețină documentele necesare.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a repartiza locurile de comercializare a produselor și de a selecta participanţii. Participanţii sunt aşteptaţi vineri, 30 septembrie 2016, începând de la ora 8, pentru repartizarea locurilor de comercializare a produselor. Toți participanții vor respecta legislația în vigoare cu privire la comercializare și securitatea muncii și vor avea în vedere respectarea condițiilor sanitar-veterinare. Vor fi acceptaţi numai comercianţii de produse tradiţionale. Nu se vor admite excepţii!

Cei care doresc să participe sunt rugaţi să completeze fişa de înscriere şi să o trimită la numărul de telefon/fax 0348.445.856 până pe data de 19 septembrie 2016, însoţită de copia după certificatul de producător/atestatul de meşter popular.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3