NOR CURIER 930X122

calatori

ȘCOALA, ALTFEL ÎN TREN – CFR ARE OFERTĂ PENTRU COPII

În mai multe stații feroviare din țară reprezentanţii CFR Călători vor organiza programe educaţionale pentru copii în timpul săptămânii “Şcoala altfel”, care va avea loc în perioada 18-22 aprilie 2016. CFR Călători vine în întâmpinarea părinţilor şi a cadrelor didactice şi propune pentru săptămâna respectivă călătorii individuale sau de grup pentru elevi pe distanţe scurte, la alegere.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Astfel, la călătoria cu trenurile CFR Călători spre orice destinaţie din România copiii de până la 10 ani vor beneficia de o reducere de preț de 50% pentru călătoria cu trenurile InterRegio şi Regio, atât la clasa întâi, cât şi la clasa a doua. Copiii mai mici de 5 ani vor putea călători gratuit, fără loc separat, anunță CFR Călători.

Reducerile pentru copiii de până la 10 ani se vor cumula cu reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie, cu reducerea de fidelitate (pentru călătoria cu mai multe trenuri) şi cu reducerea de 5% pentru biletele cumpărate online.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

Grupurile de minim 20 de copii organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare vor primi o reducere de 50% la trenurile InterRegio şi Regio, clasa a doua. De reducere vor beneficia inclusiv personalul însoţitor (1 persoană la 10 copii), conform sursei citate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3