Donaris 930 x 122

dumitru tudosoiu

SE ÎNCHID ȘCOLILE ÎN ARGEȘ? CE ANUNȚĂ TUDOSOIU

UPDATE 2: O măsură similară de închidere azi a școlilor a fost luată în județele Giurgiu (de la ora 15), Prahova (de la ora 15:30) și Ilfov (de la ora 17). 

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

UPDATE 1: Din cauza codului portocaliu sub care va intra județul respectiv, școlile din județul Dâmbovița au fost închise în urmă cu puțin timp, la ora 14. 

Se închid școlile în Argeș? Ce anunță Tudosoiu.

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

Noile coduri de furtună au determinat autoritățile din București să decidă scurtarea astăzi a programului în școlile și liceele din Capitală (programul se va încheia la ora 17). Va lua și Inspectoratul Școlar Argeș o hotărâre similară sau se pune problema chiar a închiderii pentru o zi a unităților de învățământ preuniversitar din județ?

L-am chestionat asupra acestui subiect pe Dumitru Tudosoiu (foto), inspectorul școlar general al județului Argeș. Tudosoiu anunță că „nu este cazul” și că școlile din Argeș nici nu vor fi închise, nici nu vor avea program modificat.

Amintim că azi, la ora 11, întreg județul Argeș a intrat sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, intensificări ale vântului și cantități de apă însemnate. Avertizarea este valabilă până mâine, 21 septembrie 2017, la ora 21. Mai multe amănunte puteți citi AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3