EcoMoto 930×122

loc de joaca

Se întâmplă la Pitești: cel mai mare și modern! Acum s-a anunțat!

Așteptarea a luat sfârșit! Marți, 2 mai 2023, de ziua Tineretului, cel mai mare loc de joacă pentru copii din Argeș va fi inaugurat la Pitești, în Parcul Lunca Argeșului, anunță Cristina Munteanu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pitești.

Citiți și: S-a întâmplat ceva fantastic în Nord! Are legătură cu viitorul super-complex

Este vorba despre proiectul numit „Amenajare loc de joacă pentru copii – Etapa II – Parc Lunca Argeșului – zona șah”.

S-au construit două complexe de joacă.

Citiți și: Loc de joacă „ras de pe fața pământului!” Ce se întâmplă

Aceste noi locuri de joacă sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 – 4 ani (complex 2), copiilor mai mari, cu vârsta cuprinsă între 4 – 14 ani, dar și copiilor cu dizabilități (complex 1).

Potrivit proiectului, complexul de joacă tip 1 este un echipament dinamic, compus dintr-o înlănțuire de platforme și echipamente (din care 6 tunuri, 33 de acoperișuri, 7 tobogane) care sunt concepute astfel încât să stimuleze, pe lângă distracție, și dezvoltarea abilităților fizice, coordonarea și lucrul în echipă.

Valoarea investiției este de 2.438.301,66 lei, fără TVA, adică aproximativ 487.660 de euro (la un curs de 1 euro = 5 lei).

În luna septembrie a anului trecut, ePitești v-a prezentat în exclusivitate primele imagini care ilustrau cum va arăta noul loc de joacă din Parcul Lunca Argeșului ⬇️ 

 

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Moldoveanu Vicentiu spune:

    Foarte bune si frumoase locurile de joaca din lunca, dar nu credeti ca sint un pic cam piparate?
    Aproape 3 mil. lei???
    Sint convins ca daca era o investitue orivata ar fost mult, mult mai ieftin!

  • Iulian Baciu spune:

    Din punctul meu de vedere sa ai un parc atât de mare cu doar doua spatii de joaca pentru copii, este prea puțin,parcurile ar trebui separate pe categorii de vârstă, astfel fiind eliminate posibilele accidente/conflicte intre copii. Cel puțin încă 2 parcuri ar trebui amenajate, de ce sa facem unul cel mai mare! Sa ii înghesuim pe toți acolo? Nu mai bine 4 mai mici? În acest moment la noi în oraș nu ai prea multe posibilități pentru a te distra/juca cu copii, parcuri interactive cat mai multe și actualizate permanent, nu odată la 10 ani. În ștrand câte spatii de joaca avem? Ne concentram doar pe Lunca?

  • Camelia spune:

    Felicitări, așteptăm și n alte locații cât și întreținerea lor. Aviz și părinților, nu i suficient sa se distreze copilul ci sa și respecte bunul comun.

  • Cineva spune:

    În sfârșit, se face ceva și pentru copiii ăștia! Trebuia de mult făcut în Lunca în acel spațiu îngrădit care era mare și special pt făcut ceva frumos ,nu 5 balansoare care erau :)))) . Speram la mai multe ! Și multe alte lucruri!

  • Chiricioiu Iolanda spune:

    Felicitări!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3