pizzeria sapori  930 122

loc de joaca

Se întâmplă la Pitești: cel mai mare și modern! Acum s-a anunțat!

Așteptarea a luat sfârșit! Marți, 2 mai 2023, de ziua Tineretului, cel mai mare loc de joacă pentru copii din Argeș va fi inaugurat la Pitești, în Parcul Lunca Argeșului, anunță Cristina Munteanu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Argeș – Tribunalul desființează locul de joacă: Zgomotul copiilor, motivul disputei

Este vorba despre proiectul numit „Amenajare loc de joacă pentru copii – Etapa II – Parc Lunca Argeșului – zona șah”.

S-au construit două complexe de joacă.

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Aceste noi locuri de joacă sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 – 4 ani (complex 2), copiilor mai mari, cu vârsta cuprinsă între 4 – 14 ani, dar și copiilor cu dizabilități (complex 1).

Potrivit proiectului, complexul de joacă tip 1 este un echipament dinamic, compus dintr-o înlănțuire de platforme și echipamente (din care 6 tunuri, 33 de acoperișuri, 7 tobogane) care sunt concepute astfel încât să stimuleze, pe lângă distracție, și dezvoltarea abilităților fizice, coordonarea și lucrul în echipă.

Valoarea investiției este de 2.438.301,66 lei, fără TVA, adică aproximativ 487.660 de euro (la un curs de 1 euro = 5 lei).

În luna septembrie a anului trecut, ePitești v-a prezentat în exclusivitate primele imagini care ilustrau cum va arăta noul loc de joacă din Parcul Lunca Argeșului ⬇️ 

 

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90