NOR CURIER 930X122

autostrada

SE LUCREAZĂ! TRAFIC REDIRECȚIONAT

Se lucrează! Trafic redirecționat. Astăzi, până la ora 18, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti se înlocuiește glisiera mediană de protecţie la kilometrii 14 şi 114+500 de metri, pe sensul de mers către Piteşti.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Același tip de lucrări se execută în sens invers, la kilometrul 93+500 de metri.

Traficul este redirecţionat de pe a doua pe prima bandă.

Citiți și: E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

Tot astăzi, pe sensul către Piteşti se aplică marcaje rutiere pe banda de urgenţă între kilometrii 46 şi 86 și pe banda a doua între kilometrii 86 şi 106. Pe sensul către Bucureşti, între kilometrii 106 şi 86, lucrările de marcare se fac pe banda a doua.

Pe de altă parte, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră pe autostrada A1, pe sensul de mers către Capitală, la kilometrul 100, se desfășoară o acțiune de ridicare a unui TIR (care a ieşit în decor azi dimineaţă). Potrivit sursei citate, este posibil ca circulaţia să se oprească pe perioade scurte fie pe prima bandă, fie pe ambele. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3