Donaris 930 x 122

scumpire

tvr

SE VA SCUMPI TAXA TV?

Directorul general interimar al SRTV, Stelian Tănase, a anunțat astăzi că a trimis la Ministerul Finanțelor un proiect pentru creșterea taxei TV. Tănase nu a precizat, însă, care este procentul de majorare propus.

Citiți și: Vodafone, val de scumpiri. Ce clienți sunt afectați

Potrivit Mediafax, Stelian Tănase argumentează că, printre altele, e nevoie de această creștere și ca urmare a unei decizii a Curții Constituționale care ar avea ca efect diminuarea semnificativă a încasărilor societății. „Este vorba de faptul că firmele vor plăti numai pentru un singur abonament chiar dacă au o mie de televizoare”, a explicat Tănase, citat de Mediafax.

El a anunțat că săptămâna viitoare va discuta subiectul și cu primul-ministru Victor Ponta. E greu de crezut, însă, că mai ales într-un an electoral Ministerul Finanțelor și Guvernul în întregul său ar accepta o scumpire a taxei TV.

Citiți și: Lovitură pentru fumători!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3