New Profesional Consult 930 x 122

avaluare națională

SIMULARE 2017 EVALUARE NAȚIONALĂ ȘI BAC – PROGRAMUL

Simulare 2017 Evaluare Națională și Bac – programul. Ministerul Educaţiei a aprobat ordinul care stabileşte calendarul simulării Evaluării Naţionale pentru elevii clasei a VIII-a şi al simulării probelor scrise ale examenului de Bacalaureat. Rezultatele obţinute la simulări vor fi analizate în fiecare şcoală, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri în clasă, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Aceste testări vor avea loc în perioada 13 – 17 martie 2017, după următorul calendar:

13 martie – proba scrisă la limba şi literatura română pentru clasa a VIII-a şi pentru Bacalaureat;

Citiți și: Argeș. Bravo lor! Note de 10 la simularea pentru BAC 2024!

14 martie – limba şi literatura maternă;

15 martie – proba scrisă la matematică pentru clasa a VIII-a şi proba scrisă la proba obligatorie a profilului pentru Bacalaureat;

17 martie – proba la alegere a profilului şi specializării, numai pentru clasa a XII-a.

Rezultatele vor fi afişate pe 31 martie.

În oraşul Mioveni aproximativ 600 de elevi vor susţine simularea examenului de Bacalaureat, iar 300 de elevi de gimnaziu vor participa la simularea pentru Evaluarea Naţională 2017.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3