930 x122 grota rece

bataie

Șocant! Copil bătut la ora de biologie! „Mi-a spart dinții din gură şi nimeni nu a luat nicio măsură”

Un nou incident șocant la școală. De data aceasta, evenimentul s-a petrecut într-o unitate de învățământ din Ilfov.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Un elev de clasa a VIII- a a fost internat în spital după ce a fost bătut în timpul orei de biologie, de către un coleg de clasă.

Bătaia a avut loc când profesorul nu se afla în clasă, deoarece acesta întârziase la oră.

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

Copilul agresat spune că a fost lovit cu un scaun și a ajuns la spital cu dinții sparți și cu dureri de cap.

Întregul scandal ar fi pornit de la mărțișoarele date fetelor din clasă.

„Eu îi ziceam – luaţi mărţisoare la fete, nu am râs de el, din contra, am zis – ai bani, cumperi la fete mărțișoare. Mi-a dat cu scaunul în spate foarte tare, după a luat scaunul și mi l-a băgat în gură efectiv, mi-a spart dinții din gură şi nimeni nu a luat nicio măsură”, a declarat băiatul agresat pentru Observator.

Declarațiile copilului sunt revoltătoare. Băiatul povestește că nu e prima dată când a fost agresat în şcoală de acelaşi adolescent.

„M-a dat cu capul de gresie, m-a lovit în spate. Toată lumea se ia de mine, eu m-am săturat. Nu știu, doamnă, eu sunt bun cu toată lumea, eu nu sunt un copil agresiv”, spune copilul.

Mama copilului a fost cea care s-a dus la școală și a sunat la 112.

„Am plecat de la muncă, am venit aici, copilul în clasă, nu era nimeni lângă el. Eu am sunat la 112. Îl durea capul și zona feței toată. L-a luat la Grigore Alexandrescu, l-a ținut 24 de ore pe neurochirurgie. Medicii au constatat contuzii cerebrale difuze, fracturi are dintelui, amețeală și vertij”, a declarat femeia.

Conform sursei citate, părinţii au făcut plângere penală împotriva agresorului şi vor ca şi profesorul care a lipsit de la oră şi a lăsat elevii nesupravegheaţă să fie tras la răspundere.

Directoare școlii susține că incidentul a fost doar ”o joacă” între colegi.

„Ei fiind prieteni cred că e mai mult o joacă între băieți, nu aș merge până la violență și bullying. Vom lua măsurile care se impun și în ceea ce privește elevul, și în ceea ce privește profesorul de la clasă. Scăderea notei la purtare. Iar profesorul deocamdată discutam și intrăm în consiliul de administrație”, a explicat Angela Dumitru, directorul Școlii Buriaș Periș, potrivit Observator.

Sursă foto: Observator

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90