Donaris 930 x 122

apa canal

SOCIETATEA APĂ CANAL, UN NOU MIJLOC DE TRANSMITERE A INDEXULUI AUTOCITIT

Societatea Apă Canal, un nou mijloc de transmitere a indexului autocitit. SC Apă Canal 2000 SA, operator regional al serviciilor de apă şi de canalizare în judeţul Argeş, reaminteşte că din 1 aprilie 2019 este disponibilă o nouă modalitate de transmitere a indexului autocitit, respectiv prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp, la numărul de telefon 0755.147.368.

Citiți și: Piteşti: Bogătani cu vile de lux, prinşi cu branşamente ilegale pentru furt de apă

Transmiterea indexului autocitit prin această modalitate se poate face în intervalul 20-30 al lunii, caz în care se impune ataşarea unei fotografii a indexului de pe apometru şi transmiterea următoarelor informaţii: codul de client, adresa punctului de consum şi indexul apometrului.

Pentru transmiterea indexului autocitit pot fi folosite în continuare şi următoarele modalităţi:

Citiți și: Societate importantă din Pitești angajează!

-pe site-ul apacanal2000.ro, prin crearea în prealabil a unui cont online;

-prin e-mail, pe adresa operatorului: [email protected];

-prin adresă, depusă la Ghişeul unic al societăţii.

SC Apă Canal 2000 SA „îşi rezervă dreptul de a nu utiliza indexul transmis dacă acesta ar indica variaţii mari de consum faţă de medie sau dacă se constată că este necesară efectuarea unei citiri de către reprezentantul societăţii. Asigurarea accesului la contor este singura cale de a oferi un serviciu corect facturat şi posibilitatea de a avea un control asupra consumatorilor şi a funcţionalităţii instalaţiilor interioare”.

Important: indexul transmis trebuie să fie cel vizualizat pe contor.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441