New Profesional Consult 930 x 122

carne

ȘOFER OPRIT ÎN TRAFIC. ACEST TRANSPORT L-A COSTAT SCUMP

Șofer oprit în trafic. Acest transport l-a costat scump. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş și colegii lor de la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi au făcut controale la agenţi economici care comercializează produse agroalimentare. Poliţiştii au dat 5 amenzi, în valoare totală de aproape 37.000 de lei, şi au confiscat circa 2.000 de lei pentru care patronii nu au emis bonuri fiscale.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

La acţiune au participat şi angajați ai Compartimentului Judeţean de Inspecţie, Verificare şi Control Argeş, subordonat Ministerului Agriculturii.

Totodată, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş și cei de la Biroul de Poliţie A1 (autostrada București-Pitești) au oprit în trafic un șofer, de 43 de ani, din comuna sibiană Răşinari, care transporta cu o autoutilitară 332 de kg de carne (13 carcase de ovine) în valoare de aproape 5.000 de lei. Șoferul nu avea documente de provenienţă a cărnii, de sacrificare ori care să ateste calitatea din punct de vedere sanitar-veterinar.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

A fost amendat cu 750 de lei pentru încălcarea normelor sanitar-veterinare și a primit un avertisment. De asemenea, întreaga cantitate de carne a fost confiscată, urmând să fie distrusă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90