930×122 CAPRA 5

piraterie

ȘOFERI ASPRU PEDEPSIȚI

Șofer aspru pedepsiți. Un alt argeșean a fost sancționat pentru taximetrie-pirat. La sfârșitul săptămânii trecute, argeșeanul, în vârstă de 59 de ani, din comuna Davidești, a fost oprit în trafic de polițiștii orașului Mioveni.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Oamenii legii au constatat că bărbatul transporta contra cost călători cu un autovehicul pe ruta Pitești-Vulturești fără să aibă autorizație pentru taximetrie, potrivit Biroului de Presă al Poliției Județene.

A fost amendat cu 5.000 de lei. De asemenea, polițiștii i-au suspendat dreptul de a folosi autovehiculul prin reținerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare pentru o perioadă de 6 luni.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Amintim că recent, din același motiv, alți șoferi au primit aceleași sancțiuni și pe ruta Pitești-Mioveni (subiectul pe larg, AICI). Cetățenii reclamă, însă, că taximetriştii-pirat îşi fac în continuare de cap în Pitești (detalii, AICI). (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3