Donaris 930 x 122

autobuze

ȘOFERII DE AUTOBUZ, ÎN PERICOL. MĂSURĂ FĂRĂ PRECEDENT

Șoferii de autobuz, în pericol. Conducerea Primăriei Piteşti informează că va propune pentru aprobare Consiliului Local o măsură fără precedent împotriva şoferilor Publitrans care nu trag autobuzele la „buza” trotuarului în staţiile special amenajate şi care opresc maşinile aproape de axul drumului.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

„Am zis că lumea trebuie să lucreze într-un mediu calm, liniştit. Să nu fie împinşi de la spate unii şi alţii, pentru că ştiu ce au de făcut. Sunt, însă, multe reclamaţii cum că şoferii Publitrans opresc autobuzele aproape de axul drumului, în loc să tragă de volan pentru a intra în alveolele din staţii şi, astfel, să nu mai încurce traficul rutier. Voi propune în acest sens Consiliului Local o hotărâre prin care şoferii care ajung la a treia abatere de acest gen să fie daţi afară de la Publitrans. Nu putem tolera la nesfârşit astfel de comportamente!”, anunță primarul Cornel Ionică.

Şoferii de la Publitrans se apără, însă. Unii dintre ei ne-au declarat că există staţii în care alveolele amenajate sunt mult prea înguste pentru ca autobuzele să încapă în ele, astfel încât oprirea pe banda de circulaţie este singura soluţie.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3