930 x122 grota rece

Arges

ȘOFERII DE AUTOCARE ȘI TIR-URI, CONTROLAȚI

În perioada 15 – 21 februarie, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din Inspectoratul General al Poliţiei Române şi în conformitate cu planul de operaţiuni al Organizaţiilor Poliţiilor Europene (TISPOL), poliţiştii rutieri din judeţul Argeş au verificat aproape 1.300 de autovehicule licenţiate pentru transport public de persoane (538) şi, respectiv, de marfă (746). 24 dintre ele erau înmatriculate în alte țări.

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

Unii dintre conducătorii auto luați la întrebări erau adevărate pericole publice, circulând cu viteză mare sau fiind obosiți. 163 de șoferi de autovehicule de transport de persoane (autocare, microbuze maxi-taxi) au fost amendați. Printre altele, amenzile au fost pentru depășirea vitezei sau nereguli în documentele de licenţiere.

În cazul transportatorilor de marfă (în special TIR-iști), au fost amendați 255 de șoferi. Polițiștii rutieri au dat amenzile, printre altele, pentru nerespectarea orelor de odihnă obligatorie, pentru depăşirea masei totale maxime autorizate, pentru neasigurarea corespunzătoare a mărfii şi pentru nereguli privind documentele de licenţiere şi transport.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Tot în perioada 15 – 21 februarie poliţiştii rutieri argeșeni au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în cazul autovehiculelor specializate în transportul elevilor. În acest context, poliţiştii au verificat şi instruit 95 de șoferi. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90