930×122 CAPRA 5

autostrada

SPĂRGĂTORI DE AUTOCAMIOANE DE PE A 1, SĂLTAȚI DE „MASCAȚI”

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş şi cei din comunele Teiu şi Negraşi, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale („mascații”), au făcut 5 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de furturi de marfă şi combustibil.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

În baza unor autorizaţii emise de Judecătoria Topoloveni, perchezițiile au avut loc în Teiu şi Negraşi.

Indivizii respectivi sunt bănuiți că anul trecut și în acest an ar fi sustras bunuri şi combustibil din autocamioane staţionate în parcări de pe autostrada Bucureşti-Piteşti.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

În urma percheziţiilor, au fost ridicate pompe electrice şi furtunuri, care probabil fuseseră folosite la comiterea infracţiunilor. Au fost găsite și mai multe bunuri posibil furate (aparatură electronică și electrocasnice), valoarea estimată a prejudiciului recuperat fiind de aproximativ 20.000 de lei.

Au fost puse în aplicare patru mandate de aducere. Trei dintre suspecți, de 23, 25 și 28 de ani, toți din Teiu, au fost reținuți pentru 24 de ore sub acuzația de furt calificat. Ei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90