930 x122 grota rece

dacia

SPECTACULOS! ÎN MIOVENI VA FI CONSTRUIT MUZEUL AUTOMOBILULUI!

În Mioveni, în apropierea uzinei, va fi construit un Muzeu al Automobilului (foto). Informația este furnizată de primarul orașului, Ion Georgescu, într-un interviu pentru hotnews.ro.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Proiectul urmează să se materializeze din bani de la bugetul local, în parteneriat cu „Dacia-Renault”. „Este o lucrare grandioasă, proprietate a Consiliului Local Mioveni, o lucrare estimată a costa 6-7 milioane de euro, iar aici mă refer la dotări și la construcție. Dacia se obligă să ofere gratuit toată gama de automobile produse începând de la 1 august 1968, și mă refer la 27 de tipuri de mașini.”, spune primarul.

Peste circa două luni ar urma să fie organizată licitația pentru desemnarea constructorului. „Dacă nu sunt contestații, ne încadrăm în termenul stabilit și sper că în octombrie sau noiembrie 2016 îl vom inaugura. Trebuie văzut, însă, dacă apar și contestații, caz în care lucrurile se pot amâna.”, precizează Ion Georgescu pentru hotnews.ro. (Foto: Primăria Mioveni)

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90