930×122 CAPRA 5

ani

SPOR DE MILIOANE PENTRU IONICĂ!

Spor de milioane pentru Ionică! Obligată fiind de legea transparenţei privind salarizarea în domeniul public, Primăria Piteşti a făcut public un nou raport privind salariile primite de angajaţii instituţiei.

Citiți și: Bani în plus la salariu din ianuarie! Angajatorii sunt obligați

Este o situaţie pentru data de 30.09.2018, postarea fiind făcută însă de puţin timp. Din raport aflăm că primarul municipiului, Cornel Ionică, a avut în luna septembrie a anului în curs un venit brut total de 21.375 de lei, dintre care 17.100 de lei salariu de bază, iar 4.275 de lei (adică 42 de milioane de lei vechi) reprezintă „majorare salarială pentru participarea în echipele de implementare a proiectelor finanţate din fonduri europene.”.

Aşadar, deşi încă nu a fost derulat niciun proiect nou pe fonduri europene aferent exerciţiului financiar curent al UE, primarul beneficiază de un spor uriaş pentru că participă la nişte şedinţe ale unor comisii! Iată (încă) un motiv pentru care Ionică nu se dă dus de la primărie, deşi ANI şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au constatat fără dubiu că acesta este în conflict de interese şi ar trebui să plece.

Citiți și: Se pierd bani la salarii! Angajați afectați

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90