930×122 CAPRA 5

cornel ionica

STOP BĂTĂII DE JOC!

Stop bătăii de joc! Prefectul de Argeș, Cristian Soare, a cerut Primăriei Pitești sprijin pentru montarea pe domeniul public a unei copertine pentru adăpostirea sutelor de persoane care susțin zilnic proba teoretică de obținere a permisului de conducere auto.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Totodată, prefectul a solicitat și montarea unor toalete ecologice în parcarea din apropierea stadionului “Nicolae Dobrin”, acolo unde sute de persoane așteaptă zilnic să susțină proba practică pentru obținerea permisului.

“Astăzi voi avea o nouă discuție cu primarul Cornel Ionică, pentru că este o chestiune de normalitate și de respect pentru cetățenii care plătesc taxe să nu stea în ploaie și să existe aceste toalete.

Citiți și: Anunțul dimineții: neplăceri în trafic, restricții pentru șoferi

Din evaluările noastre, numai în primele 8 luni ale anului în curs la bugetul local al municipiului Pitești au intrat din aceste taxe (taxa de examinare, taxa de înmatriculare a autovehiculului, etc.) peste 17 miliarde de lei vechi (6 miliarde pentru permise și 11 miliarde pentru înmatriculări).”, spune prefectul județului Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Chris spune:

    Acest „Soare” chiar este un soare si-si lumineaza comunitatea. Om mai serios si mai implicat de mult n-am mai vazut…Cat despre echipa de la primarie, vai de no`. Si ultimul om de la salubritate ar fi mai implicat decat dl. Ionica care-i fff frica sa isi exercite mandatul si sa se implice in problemele urbei pe care ar trebui s-o pastoreasca.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90