NOR CURIER 930X122

autobuze

SUNTEŢI MULŢUMIŢI DE TRANSPORTUL CU AUTOBUZE DIN PITEŞTI? SPUNEŢI-VĂ PĂREREA!

Primăria Piteşti a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre referitor la aprobarea indicatorilor de măsurare a gradului de mulţumire a cetăţenilor în legătură cu funcţionarea transportului public local de călători efectuat de către SC Publitrans 2000 SA şi Asocierea SC CNCD S.A. – SC Girexim Universal S.A

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

Proiectul poate fi consultat atât la sediul primăriei, cât şi pe site-ul www.domnuleprimar.ro.Conform prevederilor art.7 alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, termenul de depunere, în scris, a propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul menţionat este de 10 zile calendaristice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum şi la sediul Primăriei Piteşti – Compartimentul de Relaţii Publice, intrarea D.

Citiți și: Revoluție în transportul de mărfuri din Pitești: Ce se întâmplă cu taxele

Potrivit legii, „persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90